Hondenschool De Dierenacademie

Hondenschool De Dierenacademie is de hondenschool voor regio Den Bosch en Nijmegen. Trainen doen wij op een unieke landelijke locatie in Schaijk tussen schapen en alpaca's.

Wij zijn een kleine hondenschool maar denken groots en praktijkgericht, wij zijn bij uitstek de plek om een plezierige huishond op te voeden. 

Of u grote trainingsdoelen hebt of juist niet, de basis ligt bij een fijne viervoeter in en om huis, wij leggen bij onze lessen de juiste BASIS voor een hondenleven lang plezier samen. 

Wij bieden de volgende groepslessen aan: puppytraining, basistraining (voor iedere leeftijd), funlessen, behendigheidslessen en loslooplessen.

Wij staan voor kwaliteit en plezier. Wij lessen bij voorkeur in groepen van 6 honden, maximaal 7. 

Klik HIER om direct door te gaan naar registratie of naar de online agenda. 

Wij helpen u signalen bij honden te herkennen en samen leren gaat het beste als je samen LOL hebt. Geen wachttijden, u kunt buiten de schoolvakantieweken om, bijna iedere week starten.

Wij maken graag kennis met u tijdens een startersles. Wij trainen op maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond (uitsluitend behendigheid) en zaterdagoverdag in groepen en 1 op 1 training kan op aanvraag.

 Wij proberen iedere week 1 pup en basisles in te plannen overdag op een doordeweekste dag. Actuele lessen die ingepland staan kan je bekijken via onze online agenda.

Jij bent de gene die zelf je lessen inroosterd, wij lessen met een flexibel lesprogramma. Kan je een keer niet? Meld je les 24 uur van te voren af en je behoud je strip die je later weer kan inplannen. 

Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en helpen u graag vooruit met praktijkgerichte oplossingen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Stel je vraag via het contactformulier Of geef ons een belletje: 06-20450044 (whats app is ook mogelijk)

Actuele lesrooster inzien? Klik dan HIER om je te registreren (vrijblijvend) en snuffel rond in het lesrooster. 

Ons adres: Lage Baan 14, 5374 NN Schaijk

 

Leskosten

 

Kosten (per 1 jan 2020)

Wil je weten wat de leskosten en de trainingstijden zijn? Klik dan  hier om naar de online-agenda te gaan. 

Onze Honden

Wij hebben zelf 4 Australian Shepherds, waarvan Kate en Jack beiden gecertificeerd therapiehonden zijn en ingezet worden bij de begeleiding bij mensen met een hondenfobie. 

Wij dragen graag het juiste steentje bij in de fokkerij, op dit moment hebben wij Jack (asca) black-tri als dekreu beschikbaar. Jack is lichamelijk goed gekeurd en werkt bij ons als therapiehond. Meer weten? Neem hier contact met ons op. Of klik hier voor de pagina over onze eigen honden.