Wij hebben Australian Shepherds, waarvan Jack gecertificeerd therapiehond is.

Mijn naam is Mieke Romme samen met mijn partner Twan en onze 4 (jonge) kinderen wonen wij in het dorpje Schaijk (Noord-Brabant). Wij wonen landelijk, regelmatig fokken wij met onze Walliser Schwarznase schapen en heel af toe fokken wij een nestje Australian Shepherds.

Heel lang ben ik lid geweest van de ASCN, inmiddels hebben we honden met ASCA (Amerikaans stamboom) registratie. Het werkt met de stambomen allemaal net even anders maar voor de gezondheid en fijne karakters van de honden maakt het geen verschil. Ik ben kynologisch instructeur en heb 5 jaar een eigen hondenschool gerund. Ik ben in het bezit van een KK1 diploma, dierenartsassistente diploma en hondentrimvakdiploma. Op dit moment ben ik werkzaam in de ouderen zorg in 2021 heb ik een carriereswitch gemaakt naar de zorg.  

Betrokkenheid en eerlijkheid zijn voor mij heel belangrijke eigenschappen voor een fokker. 

Wij dragen graag het juiste steentje bij in de fokkerij, op dit moment hebben wij Jack (asca) black-tri als dekreu beschikbaar. Jack is lichamelijk goed gekeurd en werkt bij ons als therapiehond. Begin dit jaar zijn we begonnen (2021) met alle gezondheidsonderzoeken om een nestje met Sami (red tri) te fokken. Alle gezondheidsonderzoeken zijn met een ruim voldoende afgerond, Sami is op 20 mei 2021 gedekt door Mr Probz, halverwege juni zal er meer duidelijkheid komen of de dekking is geslaag.  Meer weten? Neem hier contact met ons op. Of klik hier voor de pagina over onze eigen honden. 

Onze webpagina van de australian shepherd zal binnenkort een up date krijgen met nieuwe foto's en verhalen.