Hondenschool De Dierenacademie

Hondenschool De Dierenacademie is de hondenschool voor regio Den Bosch en Nijmegen. Trainen doen wij op een unieke landelijke locatie in Schaijk tussen schapen en paarden.

Wij zijn een kleine hondenschool maar denken groots en praktijkgericht, wij zijn bij uitstek de plek om een plezierige huishond op te voeden. 

Of u grote trainingsdoelen hebt of juist niet, de basis ligt bij een fijne viervoeter in en om huis, wij leggen bij onze lessen de juiste BASIS voor een hondenleven lang plezier samen. 

Wij staan voor kwaliteit en plezier. Wij bieden groepslessen en 1 op 1 training aan. 

Klik hier om direct door te gaan naar registratie of naar de online agenda. 

Wij helpen u signalen bij honden te herkennen en samen leren gaat het beste als je samen LOL hebt. Geen wachttijden, u kunt buiten de schoolvakantieweken om, bijna iedere week starten.

Wij maken graag kennis met u tijdens een introductieles. Wij trainen op maandagavond (alleen gevorderde), dinsdagavond en zaterdagochtend in groepen en 1 op 1 training kan op aanvraag.

Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en helpen u graag vooruit met praktijkgerichte oplossingen. 

Wilt u een keer komen kijken? Of bent u op zoek naar meer informatie? Stel je vraag via het contactformulier Of geef ons een belletje: 06-20450044 (whats app is ook mogelijk)

Actuele informatie over lessen, workshops en nog veel meer? klik hier door naar de facebookpagina of meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief.

Ons adres: Lage Baan 14, 5374 NN Schaijk

 

Leskosten

 

Kosten (per 1 aug. 2019)

Wil je weten wat de leskosten en de trainingstijden zijn? Klik dan  hier om naar de online-agenda te gaan. 

Onze Honden

Wij hebben zelf 4 Australian Shepherds, waarvan Kate en Jack beiden gecertificeerd therapiehonden zijn en ingezet worden bij de begeleiding bij mensen met een hondenfobie. 

Wij dragen graag het juiste steentje bij in de fokkerij, op dit moment hebben wij Jack (asca) black-tri als dekreu beschikbaar. Jack is lichamelijk goed gekeurd en werkt bij ons als therapiehond. Meer weten? Neem hier contact met ons op. Of klik hier voor de pagina over onze eigen honden.