Sami

Sami is als pup bij ons komen wonen, ze is een sportieve dame buitenshuis, in huis is ze heel rustig. Sinds Kate niet meer bij ons is begint ze te waken op het terrein. Sami loopt graag een rondje behendigheid mee maar gaat nog liever hardlopen in het bos. Sami zal eerst nadenken voordat ze in een nieuwe situatie stapt, als ze eenmaal bekend is met mensen dan is het een heerlijke knuffelkont. Sami is sociaal naar andere honden, katten, schapen en paarden. 

Op 20 mei 2021 is Sami gedekt door Mr Probz LIGHT IT UP GOODNIGHT SAIGON. Dit nestje zal opgroeien in huiselijke kring omgeven door kinderen, katten, schapen en paarden. Wij fokken dit nestje omdat we zelf graag een pup willen houden. Sami staat ASCA geregistreerd E217951. 

Heupen: vrij van afwijkingen             Geboortedatum: 15 december 2017

Ellebogen: vrij van afwijkingen

Stamboomnaam: ME AND MY BEST FRIEND SAMI

Ogen: vrij van afwijkingen

DNA ouders: bevestigd

MDR 1: vrij door ouders

 

 

Australian Shepherds

Jack 

Iedereen is gek op Jack. Jack is altijd vriendelijk en goed te sturen, Jack straalt rust en vrolijkheid uit. Jack is sociaal naar honden, katten, schapen en paarden. Kennismaken met vreemde honden vindt hij soms moeilijk. Jack loopt graag een rondje mee in het bos of loopt mee behendigheid of gehoorzaamheid. Jack heeft een talent in het omgaan met (jonge) kinderen. 

Jack is lichamelijk goed gekeurd voor de fokkerij en werkt bij ons als gecertificeerd therapiehond. Jack is beschikbaar voor dekkingen, Jack staat ASCA geregistreerd E188559. 

Stamboomnaam: ME AND MY BEST FRIEND JACK            Geboortedatum: 6 febr 2014

Heupen: vrij van afwijkingen

Ogen: vrij van afwijkingen (nieuw oogonderzoek in 2021 nodig)

DNA ouders: bevestigd 

Cataract: vrij

Resultaat gedragstest therapiehond beschikbaar

Jack woont niet bij ons maar bij hele goede vrienden, Jack is regelmatig bij ons te vinden om te logeren, te werken als therapiehond of om met onze honden te spelen. 

 

 

Abby

Abby woont bij een familielid en komt vaak bij ons logeren en op visite. Abby is bij ons geboren, ze is een dochter van Kate. Met Abby hebben we geen fokplannen. Meer info : www.cookiesfortune.nl 

Kate

Keetje scheetje was gecertificeerd therapiehond. Ze was het zonnetje in huis.. ze hield van warme knuffels, eitjes eten, wandelingen maken. We missen haar enorm. 

Kate is op 7 december 2020 overleden.